Брауни с ягоди и фъстъчено масло
Лора и Стоян
600 г ягоди 120 г захар 100 г брашно 60 г краве масло (студено) 40 г филирани бадеми 10 г бурбонска ванилова захар 150 мл животинска сметана 30 мл ликьор „Амарето“ кората от 1 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...