Аквакота
Лора и Стоян
1 глава карфиол (1 кг ) 1 глава лук 1 скилидка чесън 2 стръка селари 300 мл пилешки бульон 600 мл прясно мляко 3–4 с. л. зехтин 1 ч. л. къри 100 г твърд овчи кашкавал 3–4 стръка див лук сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2018 Много вкусна супа!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2014 Вкусна и согревающа супа. Много ми хареса как се точи кашкавала.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Прекрасна супа!Кърито прибавя невероятен и различен вкус!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...