Салморехо кордобес
Лора и Стоян
1 глава лук 1 червена чушка 2 моркова 1 малка тиквичка 3 домата 2 стръка селъри 1,2 л зеленчуков бульон 1/2 връзка босилек 80 мл зехтин 2 бели багети 80 г сирене „Пекорино” 12 пъдпъдъчи яйца 2 с. л. оцет сол и черен пипер на вкус зехтин за намазване |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...