Кроасанова торта

Източник: Меги
ТИТЛА: Чирак
Дата: 06.04.2015
Кроасанова торта
 
Необходими продукти:
5-6 кроасана
1 л прясно мляко
2 ч. ч. захар
5 яйца
2 ванилии


Начин на приготвяне:
1
Изберете кроасани с пълнеж по ваш вкус или без пълнеж. Нарежете ги на еднакви по големина филийки и ги подредете във форма за кекс или в тава.
2
Залейте ги със смес от разбитите яйца, прясното мляко, захарта и ванилиите. Сложете кроасановата торта да се пече на водна баня до готовност.
3
Тортата се слага в студена фурна и първоначално се пече на умерена температура, докато стегне добре (около 30-40 минути). Готовата торта се оставя да се охлади и се обръща в поднос.

Съвет:
По желание може да се поднесе с разбита сметана.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: