Кроасанова торта

Дата: 06.04.2015
Източник: Меги
ТИТЛА: Чирак
Кроасанова торта
 
Необходими продукти:
5-6 кроасана
1 л прясно мляко
2 ч. ч. захар
5 яйца
2 ванилии
 

Начин на приготвяне:
1
Изберете кроасани с пълнеж по ваш вкус или без пълнеж. Нарежете ги на еднакви по големина филийки и ги подредете във форма за кекс или в тава.
2
Залейте ги със смес от разбитите яйца, прясното мляко, захарта и ванилиите. Сложете кроасановата торта да се пече на водна баня до готовност.
3
Тортата се слага в студена фурна и първоначално се пече на умерена температура, докато стегне добре (около 30-40 минути). Готовата торта се оставя да се охлади и се обръща в поднос.

Съвет:
По желание може да се поднесе с разбита сметана.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


218 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта