Круши с шоколад

Източник: Бон Апети
Дата: 11.12.2009
Круши с шоколад
 
Необходими продукти:
600 г круши
200 г млечен шоколад
листенца мента за декорация
1 л червено вино
200 г захар
10 г канела на пръчки
1 г карамфил
2 г зелен кардамон



Начин на приготвяне:
1
Круши с шоколад
Червеното вино се сипва в дълбока тенджерка. Добавят се всички останали продукти за сиропа и се разбърква. Крушите се обелват и се поставят в сиропа. Тенджерката се оставя на слаб огън (80 градуса) около 3 часа, за да поемат крушите сиропа.
2
Круши с шоколад 2
Изваждат се, поставят се в чинии и се заливат с разтопения шоколад. По желание десертът се декорира с листенца мента.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: