Гуакамоле
Лора и Стоян
![]() |
300 г кашкавалена извара 100 г краве сирене 1 яйце 50 г кашкавал 3 с. л. брашно 1/2 връзка магданоз 100 мл олио сол и черен пипер на вкус | за доматения сос: 300 г белени домати от консерва 1 глава лук 1 морков 1 малка глава целина 50 мл готварска сметана 1/2 връзка магданоз 2 с. л. зехтин 1 щипка захар сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2013 Тези кюфтенца са страхотно мезе. Определено са по-хубави с кашкавалена извара!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Препоръчвам най-горещо това ястие на почитателите на средиземноморската кухня! Много е подходящо да го сготвите, когато сте се събрали голяма компания. В Испания да се хапне е най-сладко обаче :)))
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...