Шпикован свински врат
Лора и Стоян
за кюфтетата: 600 г филе от толстолоб (почистено) 60 мл зехтин 4 филии бял хляб 4 стръка магданоз 2 скилидки чесън 1 глава лук 1 яйце 1/2 ч. л. кимион сол и черен пипер на вкус | за соса: 400 г пасирани домати (от консерва) 125 мл бяло вино 30 мл зехтин 2 скилидки чесън 1 малка глава лук 1 ч. л. захар 1/2 ч. л. червен пипер 1/2 ч. л. кориандър 1/2 ч. л. кимион сол на вкус | за гарниране: 400 мл зеленчуков бульон 200 г кускус (без варене) 50 г краве масло 1 връзка магданоз сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2021 Ползвах друг тип риба с бяло месо, но пак стана изключително вкусно. Благодаря за рецептата!
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...