Скумрия във фолио на фурна
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2018 Невероятно вкусно! Гарнитурите ни бяха други, но месото и соса са фантастични!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2018 За шпиковането на месото задължително използвайте стръкове целина (, както е в рецептата), а не корен от целина (глава)!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2018 Една изискана рецепта! Ястието впечатлява с вкусовете си, много добре съчетани!
|
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...
Следим темата за навлизането на роботите в живота ни с нескрито любопитство. И докато се...