Скумрия във фолио на фурна
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2018 Невероятно вкусно! Гарнитурите ни бяха други, но месото и соса са фантастични!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2018 За шпиковането на месото задължително използвайте стръкове целина (, както е в рецептата), а не корен от целина (глава)!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2018 Една изискана рецепта! Ястието впечатлява с вкусовете си, много добре съчетани!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...