Гъбено ризото
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2013 слагам домати от градината , в този сезон ще е грехота да отворя консерва :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2013 Можете да добавите малко вода и вместо да запържвате продуктите - да ги задушите. После ще чакаме да споделите мнението си с нас :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2013 Рецептата ми хареса.Знам, че сигурно вкуса ще се промени, но може ли да не запържвам продуктите ? имам проблеми със стомаха и не мога да ям пържено.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Учуди ни, че фурната ти е само с вентилатор! Тогава намали посочените храдуса с 20. Всяка подправка променя вкуса, това й е смисъла :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 мога ли да сложа подходяща подправка на кюфтетата?ще се смени ли вкуса?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...