Паста „Пица”
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2016 Следващия път се надявам да стане още по-добра.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Много е вкусна! Белия сос е страхотен! Не използвах пресни кори, а сварени алденте от магазина.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2015 аз си правя малко по обагатен доматен сос, слагам малко моркови, малко магданоз и малко селъри, повече ч. пипер, получи се много сочна лазаня
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2015 Много приятна рецепта за постна лазаня.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2014 Прекрасна рецепта, белият сос е добър заместител на сос бешамел, и по-вкусен, по мое мнение. Приготвянето на лазанята ми отне повече време, отколкото предполагах, но си струваше усилията :) Препоръчвам!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...