Картофена яхния със зелен фасул
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2018 Пекох агнешка плешка вчера, на 140гр за 6ч и стана страхотна. Отделно направих бял ориз с пресен лук на фурна,залят с малко от бульона на месото.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...