Лесен шоколадов сладкиш

Много бърз и вкусен
Източник: Илза Атанасова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 25.11.2016
Лесен шоколадов сладкиш
 
Необходими продукти:
4 яйца
1 ч. ч. течен шоколад
2 с. л. брашно
портокалови кори за аромат (по желание)


Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват, докато станат на пухкав крем.
2
Шоколадът се загрява леко в микровълнова фурна и малко по малко се добавя към разбитите яйца.
3
Накрая се сипва брашното.
4
Сместа се прехвърля в намаслена и поръсена с какао форма и се пече около 30 минути на 180 градуса.
Охлажда се и по желание може да се поръси с пудра захар или със смлени лешници.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2017
Спретнаха го на бързо, но не се получи същото като на снимката.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


171 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: