Портокалов сладкиш
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ами за глазурите обикновено се използва разбит белтък. Ти можеш да направиш млечен или сметанов крем, например.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте, искам да Ви попитам дали белтъкът в глазурата може да се замести с нещо друго?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...