Гъби с грах на тиган
Нашите кулинари
        
        







| 4. | Изпрати лично съобщение | 07.12.2016 Страхотни!!!  Много се харесаха на цялото семейство, обаче аз чукнах две от яйцата в плънката , защото синът ми иначе нямаше да ги опита . Получиха се. Хлебчето беше мното мекичко и вкусно. Със същото тесто ще пробвам и други плънки.  Нещо не мога да кача снимката. Може би от телефон не става | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 01.04.2016 Марияна, според нас, причината не е в пълнозърнестото брашно, посто на тестото вероятно му е трябвало повече време. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 26.03.2016 Тестото ми не се получи както трябва - много твърдо стана, не втаса както трябва, може би пълнозърнестото брашно не беше качествено - ако някой може да отгатне причината ще се радвам. Но въпреки всичко се получи добре - плънката е перфектна и със сигурност ще ги направя пак, но може би само с бяло брашно... | 
| 1. | Изпрати лично съобщение |  24.03.2016 Заслужават си! | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...