Испански великденски хляб (орнасо)
Лора и Стоян
300 г брашно 1/2 ч. л. суха мая 1 ч. л. сол 150 мл топла вода олио за намазване | за плънката: 1 с. л. олио 1/2 глава лук 1 ч. л. маково семе сол и черен пипер на вкус |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2015 И на мен лукът ми изгоря,но аз ги пекох повече от 6 мин.
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2015 Въпреки че тестото ми не се получи много добре, питките станаха страхотни.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2015 Ангелина, направихме проверка и не откриваме технически проблем в нашия сайт.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2015 Защо не мога да гледам видеата на рецептите?
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...