Крем с тиква „Албена“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2020 според мен основата трябва да се промени - например натрошени бисквити с масло. иначе рецептата е добре позната в гърция.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2020 Долната част с бискитите стана доста суха.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2020 Чудесен , сочен и пухкав. За да стане по-групкав направих бисквитките .
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2020 ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Следвах стъпка по стъпка, пълен провал!!!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...