Разядка от сирене и орехи
Лора и Стоян
1 връзка пресен лук 1 скилидка чесън 1,4 л зеленчуков бульон 3 връзки магданоз 200 г картофи 2 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за шпецлето: 100 г сирене „Рикота“ 80 г брашно 1 яйце 20 мл прясно мляко 15 г сирене „Пармезан“ 1 щипка индийско орехче сол и черен пипер на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...