Пухкав качамак със спанак
Лора и Стоян
![]() |
1 кг чушки 200 г сирене 4 яйца 2 ч. ч. прясно мляко 2 с. л. брашно 1 к. ч. олио 150 г кашкавал (настърган) магданоз сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...