Гратен от картофи и тиквички
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.03.2022 Изненадах се от това "суфле" - много ни допадна като вкус. Ще го готвим пак!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Деляна, този качамак прилича на суфле и подобно на него, след изпичане спада, но пухкавата консистенция си остава. Няма как да му се „помогне“. По време на печене белтъците се надуват и след като ги извадим от фурната спадат. Това е нормален процес.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2017 Това е една от любимите рецепти на нашето семейство, но всеки път когато го правя, след изпичането ми спада. Има ли някаква хитрина, която мога да приложа, за да се запази обема и след изпичане?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Много вкусно, бързо и лесно. :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2015 Деница, принципно може да използваш царевично брашно, както са го правили навремето нашите баби, но трябва да се подготвиш за наистина здраво и продължително бъркане, почти до изнемогване. Затова и не случайно във всеки магазин днес може да се намери инстантен качамак (смес за качамак), готов за 3-5 минути.
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...