Нахутени кюфтенца
Лора и Стоян
600 г картофи 2 тиквички 200 г козе сирене (българско) 450 мл прясно мляко 1/4 връзка мащерка 1 скилидка чесън 30 мл зехтин 1/4 ч. л. индийско орехче 60 г кашкавал сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2015 Интересна рецепта. Тиквичките останаха съвсем леко хрупкави, поне веднага след готвенето са така.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...