Нахутени кюфтенца

Дата: 25.05.2015
Източник: Илина
ТИТЛА: Чирак
Нахутени кюфтенца
 
Необходими продукти:
400 г нахут (от консерва)
2-3 стръка копър
2 стръка пресен лук
подправки на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нахутът се отцежда и се пасира заедно с другите продукти.
2
От получената смес се оформят кюфтенца и се пекат в тава, застлана с хартия за печене, за 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
Сервират се със свежа салата и млечен сос.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

17.03.2017
Нещо не ми се получиха :( Станаха много трошливи.
1.
Изпрати
лично съобщение

16.05.2016
Много бърза, лесна и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Малинка коментира рецептата Тутманик
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта