Предястие

Дата: 13.05.2015
Източник: Теодора
ТИТЛА: Чирак
Предястие
 
Необходими продукти:
3 връзки пресен чесън
олио
1 ч. л. сол
1/2 кофичка кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Чесънът се обелва и се слага в дълбок съд, заедно със солта и 50 мл олио.
2
Продуктите се пасират и постепенно се долива още олио, докато се получи пухкава смес, като трябва да се внимава, да не се пресече.
3
Накрая се добавя киселото мляко и се разбърква внимателно с лъжица.
4
В така получената разядка може да се сложат пукани, пресни люти чушлета и др.

Да ви е сладко!

Съвети:
Използвайте пресен чесън, който е започнал да става на глави.
Количеството на олиото не е точно определено - слага се толкова, колкото поеме сместа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


351 ДУШИ ОНЛАЙН
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
Aleksandra Voinova се регистрира в сайта.
Eli Vitanova се регистрира в сайта.
Monika Vasileva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Пита с праз и сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта