Кайгана

Дата: 03.06.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Кайгана
 
Необходими продукти:
4 яйца
1/2 ч. ч. брашно (тип 500)
2 с. л. краве масло
кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Разбийте яйцата и прибавете брашното.
2
Посолете и изсипете сместа в намазнена тавичка.
3
Отгоре наредете тънки филийки масло.
4
Поръсете с настърган кашкавал и печете в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Xyzxyz Yxzyxz се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Банофи пай
Даниел Банчев коментира рецептата Банофи пай
Райна Гагова коментира рецептата Яйчено къри с леща
Райна Гагова се регистрира в сайта.
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта