Салата от манатарки

Дата: 05.06.2015
Източник: Елеонора
ТИТЛА: Чирак
Салата от манатарки
 
Необходими продукти:
250 г мариновани манатарки
пресен чесън
магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбите се пържат в тиган, намазан със зехтин на средна степен на котлона.
2
След като гъбите са добре запържени, се добавят ситно нарязаните магданоз и чесън и се пържи още 3-5 минути на ниска степен на котлона.
3
Подправя се със сол, черен пипер, магданоз и чесън.


Съвет:
Може да използвате пресен или стар чесън - според сезона.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта