Паста със сос „Карузо”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2018 още по-бързо за зимата - сваряваме малко, след това доваряваме с буркан пасирани домати. така не става воднисто и се получава чуден сос. водата я махаме, де, не с нея.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2015 В процес на готвенето на първата ми рецепта днес! Получи се много успешно. Лесно и вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2015 Бързо, лесно, вкусно. Зимата като няма хубави домати може и от буркан (особено ако са домашни). Алтернативни подправки които също много добре се връзват на соса са босилек, риган и мащерка
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2014 Рецептата е много хубава, само и трябва да се добави малко кайма и ще стане още по-вкусна.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...