Малини „Катерина“

Гост: Асен Блатечки, актьор
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Малини „Катерина“
 
Необходими продукти:
250 г малини
500 мл прясно мляко
200 мл течна сметана
1 пандишпанов блат
1 пакетче смес за пудинг
5-6 с. л. малинов конфитюр
1-2 ч. л. захар
сокът от 2 портокала


Начин на приготвяне:
1
Малини „Катерина“
Прясното мляко се налива в тенджера и се сварява. Сместа за пудинг се разбърква с малко мляко и 1-2 ч. л. захар. Сипва се в тенджерата и се бърка до сгъстяване.
2
Малини „Катерина“ 2
След като се охлади, кремът се разбърква с малиновия конфитюр.
3
Малини „Катерина“ 3
Пандишпановият блат се нарязва, парчетата се накисват в портокаловия сок и се разпределят на дъното на подходящи чаши.
4
Малини „Катерина“ 4
Слагат се по няколко малини и се сипва от крема. Прави се втори ред от парчета блат и крем.
5
Малини „Катерина“ 5
Десертът се украсява с малини и разбита сметана. По желание се добавят шоколадови пурички.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: