Марината за месо на скара

Пикантна и ароматна
Източник: Бон Апети
Дата: 18.08.2023

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г печени люти мариновани чушки
1 връзка кориандър
1 ч. л. пушен червен пипер
5 с. л. мед
1 лайм
чили на вкус
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Марината за месо на скара
Печените люти чушки се почистват от дръжките и се слагат в блендер.

2
Марината за месо на скара 2
Сипва се медът.
3
Марината за месо на скара 3
Добавят се кориандърът, настърганата кора от лайма, пушеният червен пипер, чилито, сол и черен пипер на вкус.

4
Марината за месо на скара 4
Всичко се смила добре.



Съвет:
Готовата марината може да се съхранява 1 седмица в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Бон Апети коментира рецептата Фокача „Градина“
Dragneva се регистрира в сайта.
Карамел коментира рецептата Фокача „Градина“
Бон Апети коментира рецептата Постни копривени ньоки
Бон Апети коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Бон Апети коментира рецептата Морковена супа
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: