Празнично агнешко със суха марината
Лора и Стоян
![]() |
2 пилешки пържоли от бут сол на вкус 2 щипки риган 2 щипки босилек 2 щипки девесил 2 щипки мащерка 1 с. л. мед 1 с. л. зехтин 5–6 скилидки чесън сокът от 1/2 лимон 50 мл водка олио за намазване на скарата |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...