Мариновани пилешки пържоли на скара

Дата: 26.03.2010
Източник: Бон Апети
Мариновани пилешки пържоли  на скара
 
Необходими продукти:
2 пилешки пържоли от бут
сол на вкус
2 щипки риган
2 щипки босилек
2 щипки девесил
2 щипки мащерка
1 с. л. мед
1 с. л. зехтин
5–6 скилидки чесън
сокът от 1/2 лимон
50 мл водка
олио за намазване на скарата
 

Начин на приготвяне:
1
В купичка се смесват продуктите за маринатата и хубаво се разбъркват.
2
Месото се слага в ароматната смес, овалва се хубаво и се оставя да престои поне няколко часа (най-добре едно денонощие).
3
След това месото се пече на скара, предварително намазана с олио, по 6–7 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта