Домашни рулца
Лора и Стоян
![]() |
300 г ориз 4 с. л. настърган „Пармезан” 100 г лук 30 г краве масло 4 с. л. зехтин 1 л зеленчуков бульон (от кубчета) балсамов оцет на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2014 Избягвам да слагам зехтин/олио. Следващият път ще пасирам без да добавям мазнина. За мен е достатъчно само маслото накрая. Харесва ми, защото е лесно и вкусно.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...