Омлет със зеленчуци

Дата: 28.04.2010
Източник: Бон Апети
Омлет със зеленчуци
 
Необходими продукти:
4 яйца
30 мл прясно мляко
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 стрък пресен лук
20 мл зехтин
15 г краве масло
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата и млякото се разбиват в купа, овкусяват се със сол и пипер и се разделят на две. В тиган предварително се загряват зехтинът и маслото.
2
Яйчената смес се разлива по дъното на тигана като палачинка и се изпича от двете страни.
3
Чушките се режат на дребни кубчета, а лукът – наситно, и с тях се поръсва готовият омлет.
4
Завива се на руло и преди сервирането се реже на парчета по диагонал.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


154 ДУШИ ОНЛАЙН
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
Динко Жечев се регистрира в сайта.
Asen Pidov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта