Мариновани свински ребра на фурна

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 19.07.2015
Мариновани свински ребра на фурна
Мариновани свински ребра на фурна
 
Необходими продукти:
750 г свински ребра
25 мл мед
25 мл соев сос
25 мл доматено пюре
1/2 ч. л. черен пипер



Начин на приготвяне:
1
Приготвя се марината, като за целта в купа се разбиват течният мед, соевият сос, доматеното пюре и черният пипер.
2
В тази марината се слагат ребрата и се оставят така за 2-3 часа в хладилник.
3
Пекат се около 45 минути, на 180 градуса, в покрита с фолио тава.
4
След това фолиото се отстранява и ребрата се запичат за още 15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

11.03.2019
Изключително вкусни ребърца. Замених соевия сос със сос Уорчестър, защото имах само такъв и се получи великолепно съчетание. Следващия път ще пробвам със соев сос, защото съм сигурна, че ще се получи също толкова добър краен резултат.
3.
Изпрати
лично съобщение

25.02.2019
Крехки и вкусни
2.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2015
Както винаги вкусни.
1.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2015
Това ще е нашето меню за довечера, но мисля да завия ребрата и в бекон .
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


174 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: