Орехови кифлички
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2024 А аз съм наистина благодарна за вашата работа, години наред пробвам рецепти на шеф готвачи от целия свят, но при все цялата претенциозност на представяне, винаги усещам чуждоземния вкус и нуждата от адаптация към нашия. В крайна сметка открих у вас каквото ми трябваше - завършени рецепти на топ ниво и при това български! Времето е ценен ресурс, сега не губя никакво излишно време в търсене и обмисляне , оставям това на вас! И ще давам обратна връзка! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2024 Карамел, благодарим ви за обратната връзка! Радваме се, че рецептите ни минават още един тест през вашата кухня. Поздрави от нас!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2024 Рецептата изглежда древна, сякаш е излязла от кухнята на Билбо Бегинс, спечели ме още в началото с меда, кафето и брендито. Вкусът ми напомни на едно времешните меденки, но е много по-богат с ядките и плодовете, благодаря!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...