Фалшива дроб-сaрма
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2015 перфектна
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 Стана хубава, но в бързината забравих да сложа яйце. Съответно, беше много трудна за месене и разточване, но въпреки това крайният резултат беше задоволяващ :) Тавата, която използвах беше 31 см и пасваше, ако е 28-29 см ще стане някакъв мини вариант... Остана и тесто, колкото за една малка питка. Моля, актуализирайте старите рецепти, добавяйте и видео към тях, особено за погачи и плетки, интересно е, а и е по-лесно. Благодаря :)
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Амада, тавата, която ние използвахме е с диаметър от 28 см.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2015 Погачата стана чудесна и свърши за по-малко от час :)
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2015 Амада, препоръчваме ти да замениш маста с масло, заради аромата, но може и с олио. Свинска мас може да се намери в магазините на повечето от по-големите търговски вериги, изложена е в хладилните витрини.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...