Зелена салата с билкова заливка
Лора и Стоян
250 г спанак 1 ч. л. риган 1 ч. л. мащерка 1 ч. л. гранулиран чесън 50 г орехови ядки 50 г бадеми 150 г сирене „Крема“ 1/2 – 1 ч. л. захар 3 с. л. ябълков оцет 7 с. л. зехтин 1 стрък пресен чесън 2 стръка пресен лук 1 глава червен лук 200 г карначета 1 ч. л. червен пипер |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...