Салата от херинга

Дата: 14.06.2001
Източник: Бон Апети
Салата от херинга
 
Необходими продукти:
1 маруля
1 с. л. копър
1 с. л. горчица
1 с. л. ябълков оцет
200 г сметана
1 глава лук
1 ябълка
3 кисели краставички
3 яйца
3 картофа
1 буркан мариновано филе херинга (250 г)
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Салата от херингаХерингата се нарязва на фини ленти. Kартофите се сваряват с обелките. След това се обелват, нарязват се на кубчета и се оставят настрана, докато изстинат.
2
Салата от херинга 2Яйцата се сваряват. Киселите краставички се нарязват на фини лентички. Ябълката се обелва и се нарязва на кубчета. Почистеният и измит лук се разрязва на две половини, след това - на тънки полумесеци.
3
Салата от херинга 3В купа се смесват херингата, картофите, краставичките, лукът и ябълката. Продуктите за соса се разбиват с тел. В порционна чиния се поставя нарязана наситно маруля, върху нея се слага рибена салата, полива се със соса. Украсява се с нарязани на кръгчета яйца и стрък копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта