Пълнени чушки с четири вида сирена
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2016 Да, Десислава, точно така е – „пеперончино“ е италианската дума за „люти чушлета“, а не конкретен сорт. В случая ги наричаме така, тъй като рецептата е от италианската кухня, където това наименование се е наложило, но без да означава определен сорт, а по-скоро насочва към това, че е необходимо, чушлетата, които се използват, да се наистина много люти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2016 моля Ви използвайте български език, когато представяте рецептите. Пеперончино на български означава люта чушка. Пеперончино НЕ Е име на сорт чушлета, за да използвате италианската дума.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...