Миди с бира

Дата: 25.07.2019
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг черени миди с черупки
300 мл белгийска мътна бира с аромат на плод
1 глава лук
2 скилидки чесън
1 дафинов лист
2 стръка мащерка
30 г краве масло
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Миди с бира
Лукът и чесънът се нарязват наситно и се запържват в маслото.

 


2
Миди с бира 2
Слагат се почистените и измити миди, налива се бирата, овкусява се с клонките мащерка, дафинов лист, сол и черен пипер.

 


3
Миди с бира 3
Слага се капак и се оставят на котлона за 5 минути. Сервират се горещи.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.08.2016
Бързо, лесно и мноооого вкусно.Хапнахме ги с калмари на плоча:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта