Мариновани гъби
Лора и Стоян
1,5 кг червено цвекло (7–8 малки глави) 1 корен хрян 1/2 ч. ч. червено вино 50 мл бял винен оцет 60 г кафява захар 1 ч. л. сух лук 1 ч. л. сух чесън 1 ч. л. пипер меланж сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Стахотна рецепта,препоръ4вам я ,правя я постоянно !!!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...