Милфьой

Гост: Цветелина Йорданова, главен готвач в
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
50 г пушена сьомга
2 ч. л. заквасена сметана
2-3 листа прясна мента
2-3 листа пресен босилек
сокът от 1/2 лайм
1 щипка настърган сушен трюфел
2 с. л. зехтин
3 шайби домат
3 шайби сирене
2-3 листа рукула
2-3 листа цикория
2-3 листа радичо
4-5 листа зелена салата
4-5 листа червена салата
4-5 ивици сирене
бял пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Милфьой

Листните зеленчуци се измиват и подсушават. Листата радичо и цикория се нарязват надребно, останалите се накъсват. В купа се разбиват зехтинът, сокът от лайм, сушеният трюфел, сол на вкус. Салатата се овкусява с приготвения дресинг.


2
Милфьой 2
Сиренето "Моцарела" и доматът се нарязват на шайби. Салатата се декорира с ивици сьомга, кръгчета домат и "Моцарела".
3
Милфьой 3
Сметаната се разбърква с нарязаните наситно мента и босилек, подправя се със сол и бял пипер на вкус. Билковият сос се поставя между салатата и сьомгата. Добавят се листенца мента и ивици "Пармезан" за декорация и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: