Минестроне с ватос

Източник: Бон Апети
Дата: 17.06.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2-3 с. л. зехтин
1 с. л. каперси
1 кг ватос
3 печурки
2 чушки
1 шепа зелен фасул
1 морков
10 чери домата
1/2 глава лук
1/2 глава фенел
1/2 връзка копър
1/2 в. ч. бяло вино
30 г масло
5-6 листа девесил



Начин на приготвяне:
1
Минестроне с ватос
Рибата се сварява в 2 литра вода. След това се обезкостява, нарязва се надребно и месото се връща в тенджерата.
2
Минестроне с ватос 2
Зеленчуците се нарязват наедро и се запържват в предварително загрят зехтин.
3
Минестроне с ватос 3
След 2-3 минути се налива бялото вино и се добавят каперсите. Наливат се 10 черпака от рибния бульон, посолява се и се оставя да къкри на тих огън около 15 минути.
4
Минестроне с ватос 4
Добавят се нарязаните на половинки чери домати, рибните късове и маслото. Поръсва се с наситнен копър и девесил и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: