Салата "Совиньон блан"

Гост: Иво Стоянов
Източник: Бон Апети
Дата: 21.09.2002
Салата
 
Необходими продукти:
50 г соеви кълнове
20-30 г сьомга
4-5 листа салата
1/3 авокадо
6-7 капки лимонов сок
1-2 с. л. зехтин
1/2 с. л. горчица


Начин на приготвяне:
1
Салата
Салатата се накъсва. Авокадото се обелва, разполовява се и се отрязват няколко резена.
2
Салата
В купичка се поставят зехтин, горчица и лимонов сок. Разбъркват се, докато се смесят добре, след това се залива салатата.
3
Салата
Сервира се, като в средата на чинията се поставя салата, около нея се подреждат 3 лимонови шайби и резените авокадо. Върху шайбите се слага рибата, поръсва се със соеви кълнове и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: