Американски ябълков пай
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Ванеса, принципно не те съветваме да заменяш сметаната с прясно мляко, защото вкусът ще е различен. Ако все пак решиш да сложиш прясно мляко, трябва да използваш малко по-голямо количество от това на сметаната и да го оставиш да се вари на тих огън по-дълго време, докато се редуцира и се сгъсти, преди да сложиш крушите.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2014 може ли да заменим сметаната с прясно мляко?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много вкусни :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...