Ябълков сладкиш
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2016 сладка закуска :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2016 Много хубава става тази баница - десерт. Преди доста години си я правех често, когато си бях в България. Все още не съм си у дома и не разполагам с моята рецепта.Спомням си само, че е с литър прясно мляко и цял пакет кори от 500 г за баница. Останалото мисля, че съвпада. Ще я пробвам и ще кажа какъв е резултата. Благодаря за рецептата!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...