Кекс с кисело мляко
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2022 Направих го със Безглутеново брашно и Ксантанова гума и стана също много пухкав и вкусен! Идеален за следобеден брънч със кафе! Благодаря, Бон Апети!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2017 И моя кекс стана леко глетав, но не знам дали ябълките ми бяха повече или защото смених бялото брашно с брашно от лимец, а захарта с кафява
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Много вкусен кекс,а и бързо свършва.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Най-вкусния кекс. Става любим на цялото семейство!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Да, точно така - количеството на бакпулвера е коригирано на 1 ч. л.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...