Борш по московски
Лора и Стоян
![]() |
1/2 л прясно мляко 1 ч. л. мащерка 3-4 с. л. брашно 2 кубчета пилешки бульон 1 глава кромид лук 1 стрък пресен лук 1 стрък праз лук 30-40 г масло 100 г бекон 750 г картофи червен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2014 Супата стана вкусна, лесна. Тези топчета, които се добавят накрая имат интересен вкус.Странно ми се стори че картофите се бяха \"залепели\" към тези топчета.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...