Моркови „Виши“

Дата: 13.05.2010
Източник: Бон Апети
Моркови „Виши“
 
Необходими продукти:
4 моркова
1 кубче зеленчуков бульон
2 с. л. кафява захар
2 с. л. краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Моркови „Виши“Морковите се белят и се режат във форма по желание. Слагат се в тенджера с 1 л вода, в която е разтворен бульонът, и се варят до полуготоввост.
2
Моркови „Виши“ 2Отцедените моркови се сипват в затоплен тиган, добавят се маслото и кафявата захар. Разбъркват се, докато се глазират.
3
Моркови „Виши“ 3Сервират се като гарнитура към ястия или предястия, главно с месо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vania Ilinova се регистрира в сайта.
Michaela Zografova се регистрира в сайта.
Зоя Ангелова се регистрира в сайта.
Славчо Хаджийски се регистрира в сайта.
Ивелина Кадийска се регистрира в сайта.
Михаела Найденова се регистрира в сайта.
Иван се регистрира в сайта.
Мария Стоянова се регистрира в сайта.
Suzana Nikolova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта