Моркови „Виши“

Източник: Бон Апети
Дата: 13.05.2010
Моркови „Виши“
 
Необходими продукти:
4 моркова
1 кубче зеленчуков бульон
2 с. л. кафява захар
2 с. л. краве масло


Начин на приготвяне:
1
Моркови „Виши“
Морковите се белят и се режат във форма по желание. Слагат се в тенджера с 1 л вода, в която е разтворен бульонът, и се варят до полуготоввост.
2
Моркови „Виши“ 2
Отцедените моркови се сипват в затоплен тиган, добавят се маслото и кафявата захар. Разбъркват се, докато се глазират.
3
Моркови „Виши“ 3
Сервират се като гарнитура към ястия или предястия, главно с месо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: