Моркови „Виши“

Дата: 13.05.2010
Източник: Бон Апети
Моркови „Виши“
 
Необходими продукти:
4 моркова
1 кубче зеленчуков бульон
2 с. л. кафява захар
2 с. л. краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Моркови „Виши“Морковите се белят и се режат във форма по желание. Слагат се в тенджера с 1 л вода, в която е разтворен бульонът, и се варят до полуготоввост.
2
Моркови „Виши“ 2Отцедените моркови се сипват в затоплен тиган, добавят се маслото и кафявата захар. Разбъркват се, докато се глазират.
3
Моркови „Виши“ 3Сервират се като гарнитура към ястия или предястия, главно с месо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


233 ДУШИ ОНЛАЙН
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Гуакамоле
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта