Свинска яхния с чери доматчета и праз

Дата: 12.05.2010
Източник: Бон Апети
Свинска яхния с чери доматчета и праз
 
Необходими продукти:
400 г свински шол
1 стрък праз
250 г чери доматчета
4 стръка мащерка
4 скилидки чесън
1 с. л. краве масло
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Шолът се реже на хапки и се запържва в маслото. Добавят се празът, нарязан на колелца, и чери доматчетата – на две, и се пържи 4–5 минути. Доливат се 200 мл вода и ври, докато течността се изпари.
2
Подправя се със скълцания чесън, сол и бял пипер и се оставя да ври още 5 минути.
3
Преди да се сервира, всяка порция се украсява със стрък мащерка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Martina Miteva се регистрира в сайта.
Radka Bacheva се регистрира в сайта.
Xyzxyz Yxzyxz се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Банофи пай
Даниел Банчев коментира рецептата Банофи пай
Райна Гагова коментира рецептата Яйчено къри с леща
Райна Гагова се регистрира в сайта.
Емил Иванов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта