Панирано пиле с коричка от чубрица

Източник: Бон Апети
Дата: 12.05.2010
Панирано пиле с коричка от чубрица
 
Необходими продукти:
800 г пилешко филе
1 с. л. чубрица
4 яйца
150 г брашно
сол и бял пипер на вкус
мазнината за пържене
зеленчуци по избор за гарнитура


Начин на приготвяне:
1
Филето се овкусява със сол и пипер и се овалва в предварително смесените брашно и чубрица.
2
Панира се в разбитите яйца и се пържи на маслена баня, докато хване златист цвят. Обръща се и пърженето продължава, докато филето остане сочно във вътрешността (това може да се провери с нож или дървен шиш по време на готвенето).
3
Гарнира се със зеленчуци по избор, ориз и картофи.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: