Свинско с картофи

Източник: Бон Апети
Дата: 12.05.2010
Свинско с картофи
 
Необходими продукти:
300 г свински шол
200 г картофи
1 с. л. зехтин
3 стръка копър
1/2 с. л. краве масло
1 кубче зеленчуков бульон
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се реже на хапки и се запържва в зехтина, след това се задушава с разтворения в 200 мл вода бульон. Оставя се водата да изври.
2
Картофите се обелват, нарязват се надеро и се варят до готовност в подсолена вода, отцеждат се и се сотират в маслото (обръщат се или се разбъркват в тиган с малко мазнина на силна температура).
3
След като получат златиста коричка, се поръсват с наситнения копър и се сервират като гарнитура към месото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


196 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: