Миди по моряшки
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.01.2022 Страхотна рецепта, бих добавила към нея и малко захар, която да отнеме киселинността на домата. Вместо миди аз запържих калмари по същия начин както скаридите и се получи уникално! ☺️
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...